Hvalpelegestue

Onsdag aften d. 7 September fra 19.30-20.30 tilbyder vi igen hvalpelegestue i vores lokaler på Skottegården 2 i Kastrup. Der er plads til maksimalt 6 hvalpe pr. hold og vi mødes 4 gange.

Der vil blive lagt vægt på, at hvalpene får en god oplevelse på klinikken, både igennem leg, men også diverse øvelser med fx at sidde på et konsultationsbord, hvor de b.la. bliver kigget i ører, tænder og får berørt poter mm.

Målet er at give jer nogle redskaber til, hvordan I kan øve forskellige ting derhjemme samtidig med, at hvalpene får en tryg introduktion til klinikken, så et besøg hos dyrlægen forhåbentligt bliver en god oplevelse fremadrettet.

Fokus på hvalpeadfærd er vigtig og vi giver gerne et godt råd med på vejen, men vi er ikke uddannet adfærdsterapeuter og adfærdsproblemer er derfor ikke vores hovedfokus til hvalpelegestuen.

Der lægges op til, at træningen fortsættes hjemme og at I ellers kommer og besøger klinikken så meget I vil enten for at få tage en vægt, få et gratis mundhuletjek eller blot for at sige hej og få os til at give en godbid til jeres nye familiemedlem.

Næste hold starter d. 7 September

Prisen på de 4 gange er 600 kr.

Tilmelding sker ved at skrive en mail til info@hjoernegaardens.dk

Betaling kan ske via mobilepay til 82548 eller ved personlig henvendelse i Hjørnegårdens Dyreklinik senest dagen før holdstart.

Du er først sikret en plads, når vi har bekræftet din tilmelding og vi har modtaget din betaling.

Vi glæder os til at se jer!

Sidebar

AKTUELT

Se alle
Fransk hjerteorm og Rævens lungeorm
Oktober-tilbud: ​Baermann (test for hjerte- og lungeorm) kun 425,00 kr. - normalpris 539 kr. Få undersøgt din hunds helbred Fransk hjerteorm (angiolus strongulus vasorum) og...
Kastration af hund og kat
Kastration af hanhunden kræver ikke adgang til bughulen. Når hunden er i narkose, lægges et lille snit ved siden af penis, hvor igennem begge testikler...
Allergi hos kæledyr
Hvis dit kæledyr døjer med kløe, tilbagevendende øreproblemer, røde poter og måske dårlig mave, så er der en risiko for at dit dyr lider af...
Varmen kan være livsfarlig!
De fleste mennesker nyder sommeren med dens mange soltimer, selvom der er dage, hvor temperaturen næsten bliver for høj. Heldigvis kan vi mennesker regulere vores...