Hvalpelegestue

Vi tilbyder igen hvalpelegestue i vores lokaler på Skottegården 2 i Kastrup. Der er plads til maksimalt 6 hvalpe pr. hold og vi mødes 4 gange.

Der vil blive lagt vægt på, at hvalpene får en god oplevelse på klinikken, både igennem leg, men også diverse øvelser med fx at sidde på et konsultationsbord, hvor de b.la. bliver kigget i ører, tænder og får berørt poter mm.

Målet er at give jer nogle redskaber til, hvordan I kan øve forskellige ting derhjemme samtidig med, at hvalpene får en tryg introduktion til klinikken, så et besøg hos dyrlægen forhåbentligt bliver en god oplevelse fremadrettet.

Fokus på hvalpeadfærd er vigtig og vi giver gerne et godt råd med på vejen, men vi er ikke uddannet adfærdsterapeuter og adfærdsproblemer er derfor ikke vores hovedfokus til hvalpelegestuen.

Der lægges op til, at træningen fortsættes hjemme og at I ellers kommer og besøger klinikken så meget I vil enten for at få tage en vægt, få et gratis mundhuletjek eller blot for at sige hej og få os til at give en godbid til jeres nye familiemedlem.

Foregår typisk onsdag aften fra 19.30-20.30

Tilmelding sker ved at skrive en mail til info@hjoernegaardens.dk

Betaling kan ske via mobilepay til 82548 eller ved personlig henvendelse i Hjørnegårdens Dyreklinik senest dagen før holdstart.

Kontakt os ved spørgsmål til holdstart

Du er først sikret en plads, når vi har bekræftet din tilmelding og vi har modtaget din betaling.

Vi glæder os til at se jer!

Kontakt

AKTUELT

Se alle
Ferie med dyr
Som dyreejer er der hver dag mange ting, man skal tænke på, og det er ikke anderledes om sommeren, når ferien skal holdes. At holde...
Flåter
Bliver i daglig tale ofte kaldt for ”tæger”, hvilket dog ikke er en korrekt betegnelse, da en tæge ikke suger blod fra dyr eller mennesker....
Lopper
Lopper Både hunde og katte angribes af lopper. Lopper er ikke sæsonbetinget og kan derfor blive en plage lige såvel i vinterperioden som om sommeren....
Narkose – hund og kat
Mange operationer foregår under fuld narkose Ved fuld narkose skal dyret faste de sidste 12 timer optil operationen, men skal selvfølgelig stadig have adgang til...