Hundetræning i København med Hjørnegårdens Dyreklinik

Hjørnegårdens Dyreklinik tilbyder hundetræning i København på Amager til dig, der gerne vil have et bedre samarbejde med din hund. Alle hunde og deres ejere er velkomne uanset alder og træningsniveau.

Vi hjælper dig og din hund med at få et livslangt venskab, der er bygget på et fundament af tillid, forståelse, respekt og samarbejde.

Pris: 600 kr. for 4 træninger

Hvor: Boldbanen ved Brønderslev Allé 21, 2770 Kastrup

Tilmelding: info@hjoernegaardens.dk eller tlf. 88 77 57 75

Betaling kan ske via. mobliepay til 82548 eller ved personlig henvendelse i Hjørnegårdens Dyreklinik senest dagen før holdstart.

Du er først sikret en plads, når vi har bekræftet din tilmelding og vi har modtaget din betaling.

Kontakt os ved spørgsmål til holdstart

Positiv forstærkning er dyrenes sprog

Hundetræning skal være sjovt for både dig og din hund. Derfor er vores hundetræning baseret på positiv forstærkning. Det er en effektiv træningsmetode, der virker på alt fra kaniner til heste.

De værktøjer, du får på træningspladsen, kan du tage med hjem og bruge på familiens kat, kanin eller undulat. Det hele handler om at lære at læse din hund, så du ikke presser hunden til noget, den ikke kan, og i stedet anerkender, når hunden gør noget godt. Det giver glade hunde og glade hundeejere 🙂

Hundetræning redder hunde

Hundetræning er med til at forebygge mange problemer. Det kan hjælpe med at nedbringe antallet af aflivninger og omplaceringer, fordi hundetræningen giver både dig og din hund et positivt overskud.

Samtidig kan vi nå at forhindre eller afhjælpe uønsket adfærd. Der vil altid være udfordringer, når man har hund og dem har vi altid tid til at tale om undervejs.

Samtidig kan noget uønsket adfærd forårsages, hvis f.eks. hunden har ondt. Derfor er det en fordel, at vi ikke kun har hundetræningens briller på, når vi står på træningspladsen.

Det gør, at vi hjælper dig med at se nogle ting, som du kan gå til din dyrlæge med, hvis din hund har brug for det.

Hvis du gerne vil vide mere om vores hundetræning på Amager nær København, så kom ned og få en snak med os på klinikken.

Du er også meget velkommen til at sende en mail på info@hjoernegaardens.dk eller til at ringe til os på telefon 88 775 775 for at høre mere om hundetræning i København.

Sidebar

KONTAKT OS FOR TIDSBESTILLING TIL TANDEFTERSYN

Hvis du har spørgsmål til tandrens på hunde eller ønsker at bestille tid til et tandeftersyn, er du velkommen til at kontakte Hjørnegårdens Dyreklinik.

Kontakt os 88 77 57 75

VIDEN OM

Valg af hund – find den rette hunderace

Min hund er blevet overfaldet

10 tips til god hundeopdragelse

Hvalpetræning på Amager

Hundetræning

AKTUELT

Se alle
Gigt hos dit kæledyr
Alle dyr kan desværre rammes af gigt. Gigt kommer af slid på knoglerne, og et forkert slid kan føre til, at gigt kommer allerede i...
Halthed hos hund og kat
Der kan være mange årsager til, at vores kæledyr halter på et eller flere ben. Nogle haltheder opstår ved, at de pådrager sig en skade,...
Vaccination af hunde og katte
Som hvalpe og killinger har hunde og katte intet immunforsvar. De første 2-3 måneder af deres liv beskyttes de i stedet mod sygdom via antistoffer...
Neutralisering
Neutralisering er en samlet betegnelse for kastration af handyret og sterilisation af hundyret. Der kan være flere årsager til at neutralisering af dyret er at...