VI TILBYDER IGEN HVALPELEGESTUE HOS HJØRNEGÅRDENS DYREKLINIK!🐶

Grundet ferie hos personalet holder hvalpelegestuen pause i maj og juni.

Vi tilbyder igen hvalpelegestue i vores lokaler på Skottegården 2 i Kastrup. Der er plads til maksimalt 6 hvalpe pr. hold og vi mødes 4 gange.

Der vil blive lagt vægt på, at hvalpene får en god oplevelse på klinikken, både igennem leg, men også diverse øvelser med fx at sidde på et konsultationsbord, hvor de b.la. bliver kigget i ører, tænder og får berørt poter mm.

Målet er at give jer nogle redskaber til, hvordan I kan øve forskellige ting derhjemme samtidig med, at hvalpene får en tryg introduktion til klinikken, så et besøg hos dyrlægen forhåbentligt bliver en god oplevelse fremadrettet.

Fokus på hvalpeadfærd er vigtig og vi giver gerne et godt råd med på vejen, men vi er ikke uddannet adfærdsterapeuter og adfærdsproblemer er derfor ikke vores hovedfokus til hvalpelegestuen.

Der lægges op til, at træningen fortsættes hjemme og at I ellers kommer og besøger klinikken så meget I vil enten for at få tage en vægt, få et gratis mundhuletjek eller blot for at sige hej og få os til at give en godbid til jeres nye familiemedlem.

Hold foregår typisk onsdage kl. 19:30-20:30.

Tilmelding sker ved at skrive en mail til info@hjoernegaardens.dk

Betaling kan ske via mobilepay til 82548 eller ved personlig henvendelse i Hjørnegårdens Dyreklinik senest dagen før holdstart.

Du er først sikret en plads, når vi har bekræftet din tilmelding og vi har modtaget din betaling.

Læs også om vores hvalpetræning og hundetræning på Amager.

Vi glæder os til at se jer!

Kontakt

AKTUELT

Se alle
Pas på de giftige alger
Hver sommer/sensommer ses der blågrønalger i havene omkring Danmark og i de danske søer. Opblomstringen af de farlige alger i havvand forekommer især i juli...
Vær opmærksom på kornaks
Nyd sommeren I naturen, men vær opmærksom på kornaks M.M. Naturen er den skønneste legeplads for både dyr og mennesker - ikke mindst om sommeren....
Mave/tarmkanalens orm
Bændelorme og rundorme er hyppige parasitter hos både hund og kat. De voksne orm lever i hunden og kattens tarm. Disse indvoldsorm giver sjældent anledning...
Allergi hos kæledyr
Hvis dit kæledyr døjer med kløe, tilbagevendende øreproblemer, røde poter og måske dårlig mave, så er der en risiko for at dit dyr lider af...