Sterilisation af kat

Hunkatten bliver kønsmoden i 5 – 9 måneders alderen. Har du ikke planer om killinger, anbefaler vi derfor sterilisation af katten allerede fra 5 måneders alderen, men indgrebet kan naturligvis foretages i alle aldre også før de 5 måneder. Ved sterilisering indlægges et snit gennem bughulen, hvor æggestokkene og livmoderen fjernes. Herefter syes såret sammen med sting som opløser sig selv. Vi giver desuden din kat laserterapi, som reducerer smerte, inflammation og fremmer heling.

En steriliseret kat er ofte mere rolig, opholder sig tættere på hjemmet og knytter sig i højere grad til ejeren.

Kontakt os for tidsbestilling til sterilisation af kat

Hvis du har spørgsmål til at få steriliseret din kat eller ønsker at bestille tid til sterilisation af din kat, er du velkommen til at kontakte Hjørnegårdens Dyreklinik.

Den mest oplagte årsag til sterilisation af kat er selvfølgelig at forebygge uønskede killinger. Det er vigtigt at huske, at du som ejer af en hunkat har et stort ansvar for, at der ikke kommer uønskede killinger til verden. Desværre er der stadig hvert år mange uønskede killinger, som slås ihjel på ubarmhjertig vis eller som lever et kummerligt liv, som herreløse katte.

Husk også, at de selvsamme katte ikke kommer til dyrlæge og ikke følger de foreskrevne vaccineanbefalinger, så i værste fald vil de udgøre en smittefare for din egen kat.

Medmindre parring eller sterilisation finder sted, vil din hunkat komme i løbetid med 2-3 ugers mellemrum fra forårets komme, henover hele sommeren og frem til efteråret. Hver løbetid varer fra 2 til 12 dage. Med andre ord er din hunkat mere eller mindre vedvarende i løbetid halvdelen af året.

Sterilisation kan også komme på tale på grund af adfærdsmæssige årsager.

Katte er solitære, territoriale dyr og også hunkatten forsvarer sit territorium. Katte lader sig ikke afgrænse af hverken hæk eller plankeværk, men færdes over et forholdsvis stort areal. Da mange af os har valgt at berige vores liv med dette pragtfulde dyr, er det derfor uundgåeligt, at kattens natur ind imellem fører til territoriale magtkampe. Når katte slås sker det ofte, at de både river og bider hinanden med risiko for bylder og overførsel af smitsomme sygdomme som for eksempel katte-aids til følge.

Som en ekstra service tilbyder vi at udføre hjemmekonsultationer i tilfælde af, at dit kæledyr er for svagt til at forlade hjemmet.

Da behandlingerne oftest skal ske på klinikken, er det dog vores klare anbefaling, at du nøje overvejer, om ikke dit kæledyr kan klare turen til klinikken.

En af følgerne ved hunkattens løbetid er det, vi i daglig tale kalder kattejammer, hvor hunkatten, ofte om natten, vil forsøge at tilkalde kvarterets hankatte. Der er tale om meget høje og gennemtrængende, klagende lyde, som bedst kan sammenlignes med et meget ulykkeligt spædbarns gråd. En lyd, der kan holde de fleste af os vågne.

Tidligere var p-piller meget brugt til katte, men der findes ikke p-piller markedsført til katte i Danmark længere, da de giver en frygtelig masse bivirkninger og på ingen måde kan anbefales som løsning. 

Hvis der er specielle formål, der taler for det, såsom avlskatte, så kontakt os for alternative løsninger.

I Hjørnegårdens Dyreklinik steriliserer vi som udgangspunkt ikke din kat, hvis den allerede er i løbetid. Dette skyldes, at der i denne periode er en forøget karforsyning til livmoderen, hvorved risikoen for blødning under operationen øges.

Ti dage efter operationen tilbyder vi gratis kontrol, hvor vi tjekker at alt ser fint ud, inden din kat igen kan få kraven af og sit normale liv tilbage.

  • Sterilisation af hunkatten kræver adgang til bughulen.
  • Der anlægges et snit gennem bughulen, hvorigennem begge æggestokke og livmoderen fjernes.
  • Herefter syes såret omhyggeligt sammen med sting som opløser sig selv.
  • Efter endt operation giver vi i Hjørnegårdens Dyreklinik altid din kat laserterapi, som reducerer smerte og inflammation og som fremmer heling.
  • Hunkatten sendes hjem med krave på (eller bodystocking mod ekstra betaling), som skal bæres i ti dage for at undgå, at katten slikker i såret og derved forhindrer heling og tilfører såret bakterier. I denne periode må din kat ikke komme ud af sikkerhedshensyn.
  • Du vil få smertestilende medicin med hjem til de første dage.
  • Ti dage efter operationen tilbyder vi gratis kontrol, hvor vi tjekker at alt ser fint ud, inden din kat igen kan få kraven af og sit normale liv tilbage.

Nyt fra vores verden

30. sep 2024

Vaccination af katte og hunde

Som hvalpe og killinger har hunde og katte intet immunforsvar. De første 2-3 måneder af deres liv…

30. sep 2024

Plej din kanin korrekt

Kaninens popularitet som kæledyr er stigende, og med den rigtige tilgang og pleje…

30. sep 2024

Neutralisering

Neutralisering er en samlet betegnelse for kastration af handyret og sterilisation af hundyret.

Empatiske og virkelig søde ved dyrene

Kan varmt anbefales. Super sødt og empatiske personale. Særligt Malene – bedste dyrlæge ever Vi har benyttet dem gennem flere år.

Lars Rasmussen

Via Trustpilot

Takker af hele vores hjerter Marlene…

Takker af hele vores hjerter Marlene der idag kom hjem og aflivet mine forældres gamle labrador.Du gjorde det at alle havde en god oplevelse og at hunde kunne være i hans vante omgivelser i ro og mag. Tusind tak for den ro du viste fra du kom ind af døren og den omsorg du viste mine forældre i denne triste stund 🙏 tak 🥰

Jannie faurskov Nielsen

Via Trustpilot

Stor forståelse…

Stor forståelse med hurtig og empatisk hjælp til en akut situation.

Sussi Lauridsen

Via Trustpilot

Venligt og professionelt personale

Venligt og professionelt personale. De er gode til at lytte og virker aldrig stressede eller noget. Man følger sig altid velkommen. De er så gode ved mine dyr.

Cecilie

Via Trustpilot

Dyrlægerne er altid så søde

Dyrlægerne er altid så søde, behagelige og forstående. Det er et trygt og dejligt sted at komme

Sandra

Via Trustpilot

Besøg med marsvin

Nemt at komme igennem på telefonen. Samt få en tid relativt hurtigt. Dyrlægen var venlig og empatisk, og ydede den bedst mulige hjælp.

Tina Bojsen

Via Trustpilot

Tryg og professionel dyreklinik

Imødekommende Professionelle Fleksible åbningstider Fantastisk service Grundige God vejledning

Christina

Via Trustpilot

Meget professionelt og omsorgsfuldt personale

Meget professionelt og omsorgsfuldt personale. Altid tid til at forklare, hvis man har spørgsmål og de giver sig god tid. Dejlige lyse lokaler og god plads. Er kommet i 11 år og min hund føler sig meget tryg.

Maria

Via Trustpilot

Malene er den bedste dyrlæge jeg…

Malene er den bedste dyrlæge jeg nogensinde har mødt. Så dygtig, empatisk, ærlig og viste stor forståelse for at vores lille Simba havde dyrlægeskræk. Vi fik en akut tid på dagen, så heldige vi fik Malene, vi vil kun booke hende fremadrettet. Kæmpe stor anbefaling herfra.

Sherwin Reyes

Via Trustpilot

Jeg vil gerne give 5 stjerner

Jeg vil gerne give 5 stjerner, til Hjørnegårdens dyreklinik. Tak til alt personale, for at passe godt på min Simba dreng! <3 Det var nogle hårde dage for Simba og familie. Men Simba er på toppen igen, og det betyder alt!! Særlig stor tak til dyrelæge Sif, hun har gjort alt for Simba skulle komme sig, og gør alt for man skal føle sig tryg og hørt! Du er en stjerne.

Michaela

Via Trustpilot

Venligt og kompetent personale.

Møder altid et venligt og meget kompetent personale. Både kanin og hund har været opereret og til diverse behandlinger på klinikken flere gange, og er fuld tilfreds og altid tryg ved dette. Kan KUN anbefale !!! Dejligt med sene åbningstider og lørdagsåbent.

Dorthe Albinussen

Via Trustpilot

Service

Service, empati og imødekommenhed i top. Det er nemt at få tid til konsultation.

Lasse Mortensen

Via Trustpilot

God og venlig betjening

God og venlig betjening

janna

Via Trustpilot

Super søde mennesker

Super søde mennesker. Receptionisten, dyrlægen og ejer. Alle skønne og professionelle. Lytter til en og tager sig tid.

Mariell Stokvis

Via Trustpilot

Super sød dyrlæge

Super sød dyrlæge, som tog sig god tid.

Susan Agerbeck Warming

Via Trustpilot

Personalet er altid venlige og…

Personalet er altid venlige og imødekommende og kvaliteten af behandling er altid i top.

Nina Silke

Via Trustpilot

En klar anbefaling

Jeg havde været forbi med mig og min kærestes kattekilling. Og jeg blev mødt af et enormt sød personale, som gjorde det hele lidt nemmere. Samt de var super gode til at give besked af hvad der skete undervejs. Hvilket gjorde mig rigtig tryg. Jeg kom og hentede min kat efter omkring 3 timer. Og nu her 3 dage efter har han det meget bedre 🙂

Ida

Via Trustpilot

Har haft en virkelig god oplevelse med…

Har haft en virkelig god oplevelse med Hjørnegårdens Dyreklinik. Min tæve var højgravid og vi have brug for en akut tid til tjek af hende. Der blev kaldt en ekstra dyrlæge ind og vi fik den bedste behandling. Stor faglighed og ro på klinikken på trods af travlhed.

Margit

Via Trustpilot

Vi er kommet hos hjørnegårdens…

Vi er kommet hos hjørnegårdens dyreklinik i flere år, og vi har altid været tilfredse med den behandling vi og vores katte har fået. Meget kompetent personale der virkelig ønsker dyrene det bedste Stor anbefaling herfra.

kunde

Via Trustpilot

God behandling

Venligt personale og god, rolig omgang med min hund.

Natalie

Via Trustpilot

Kæmpe anbefaling herfra

Frederikke er simpelhen så venlig og dygtig! Vi har været hos hende de sidste par gange. Hos klinikken har vi altid fået en tid hurtigt og de er altid dygtige og effektive! Til info har vi en kat 🙂

Grandice

Via Trustpilot

fantastisk følelse at efterlade sit…

fantastisk følelse at efterlade sit kæledyr hos hjørnegårdens dyreklinik hvor velfærd er første prioritet.

Victoria

Via Trustpilot

Vores faste dyreklinik

Vores faste klinik til vores 3 hunde. Vi bliver altid mødt af søde, professionelle og dygtige sygeplejersker og dyrlæger

Kristina

Via Trustpilot

Vores kat har altid fået den bedste…

Vores kat har altid fået den bedste behandling hos jer.I er venlige og har nogle gode åbningstide.

Per Nielsen

Via Trustpilot

Meget kompetent og rart personale

Meget kompetent og rart personale. Man føler sig i gode hænder.

kenneth

Via Trustpilot

Suveræn hjælp

Afleverede en kat der var blevet kørt over. De var aldrig i tvivl om jeg måtte komme med den. Tusind tak fordi I ville hjælpe både mig som menneske, men også sørge for at katten fik den hjælp den havde brug for. Virkelige nogle søde mennesker jeg var i kontakt med ❤️

ulla

Via Trustpilot

Kan absolut anbefales

Kan på højeste plan absolut anbefale Hjørnegårdens Dyreklinik. Fra første møde i telefon, til modtagelse og afleverelse, mødes man med gensidig respekt, smil og proffesionel vejledning. 👍 Herfra.

Eugénie Ellen Maage

Via Trustpilot

Dygtige og engagerede – hver gang!

Altid kompetent og engageret behandling og altid ærlig, omsorgs- og respektfuld dialog. Dyrets bedste er i fokus og jeg er helt tryg ved at lade kæledyrene blive behandlet her.

Caterina

Via Trustpilot

Tak til alt personale og især Marlene

Tak til alt personale og især Marlene, der var vores dyrlæge gennem Foxys sidste leveår. Vi fik taget en smuk afsked med hende, hvor Marlene var meget omsorgsfuld og gav sig god tid. Vi har altid fået god og kompetent behandling på alle måder. Vores kommende hund skal helt klart også have jer som dyrlæge.

Annette Freiber

Via Trustpilot

Super behandling af min hund.

Super behandling af min hund. På besøg 2 dage i træk . Først med skade i øjet og så med ørebehandling i narkose. Sofia håndterede i bare så godt, da hun er en sær dame. Det gjorde at jeg nu fremadrettet vil bruge jer som vores faste dyrlæge ….selvom Sofia nok ikke er enig da I anbefalede hun skal på slankekur 🐶😊 Mvh Heidi

Heidi Reimers

Via Trustpilot

Super god service og venlig betjening

Super god service og venlig betjening

Vini

Via Trustpilot

Der blev undersøgt ordentligt

Der blev undersøgt ordentligt Og fundet en kur til min lille hund Emma. Dyrelægen tog sig tid til at undersøge og finde det bedste mod Emmas gigt.

Britt Lindkvist

Via Trustpilot

Søde og rare personaler

Søde og rare personaler, nemt at få en tid, og god tid til undersøgelse

Helle Madsen

Via Trustpilot

Kaninejere kan trygt benytte stedet

Kaninejere kan trygt benytte stedet. De er kompetente og omsorgsfulde de giver sig god tid til dig og dit dyr., Har både erfaring med kastration af en kanin start 202, og aflivning af en anden kanin slut 2021. Begge situationer blev håndteret trygt, kompetent og smertefrit. Priserne er meget rimelige og faste uden uventede tillæg, som kan forventes flere andre steder.

Maria Bjerg Jørgensen

Via Trustpilot

Vi ringede til klinikken da min hund…

Vi ringede til klinikken da min hund fik en øjenskade, vi fik tid dagen efter, min hund var i medicinsk behandling 1 uge, begge tider lå efter kl. 15 og efter en uge havde behandlingen virket og min hund var rask nemt og smertefrit og god service

Maria

Via Trustpilot

En venlig og god konsultation

En venlig og god konsultation, dog kunne jeg godt tænke mig, at der havde været lidt bedre tid til at komme rundt om kostplan og andre alternativer til kosten.

Maibrit

Via Trustpilot

Man føler sig altid velkommen

Man føler sig altid velkommen. I tager jer altid god tid til dyrene. Der er altid stor faglighed bag jeres vurderinger Synes jeres nye klinik er fantastisk.

Mie Ziegler

Via Trustpilot

Kun gode ord om oplevelsen af Hjørnegårdens Dyreklinik

Vores bette vuf var blevet gammel og havde mange smerter. Dyrlægen var hos os efter 1 time. Hun var 100 % kompetent, medfølende (på den gode måde), hun gjorde en svær dag til en lidt bedre dag. Fuld opbakning herfra, kan kun anbefales.

Hannah Carlsen

Via Trustpilot

I dag måtte jeg desværre sige farvel…

I dag måtte jeg desværre sige farvel til min højt elskede kat Felina 😢 jeg frygtede dagen….. Jeg kan kun sige: tak dyrlæge Mia fordi du er dig…. du sendte hende godt afsted på en så smuk måde…og tak for din trøst og fordi du gav mig den tid jeg havde brug for til, at få sagt ordentlig farvel 🌹🌹🌹

Jeannie sørensen

Via Trustpilot

Marlene er en fantastisk dygtig dyrlæge…

Marlene er en fantastisk dygtig dyrlæge som følger op på sagen⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lene Hansen

Via Trustpilot

Bedste anbefalinger!

Jeg har kun oplevet at blive mødt med stor venlighed til både dyr og mennesker. Man kan mærke at dyrlægerne oprigtigt elsker deres job og giver sig god tid til omsorg samt til at lytte til den problemstilling man kommer med.

Thea Larsen

Via Trustpilot

Første gang jeg var der

Første gang jeg var der. Søde og rare og kom til før tid

Michael Keller

Via Trustpilot

Vi er utroligt glade for Hjørnegårdens

Vi er utroligt glade for Hjørnegårdens. De har høfligt og dygtigt personale. Der var tid til os, da vores hund akut havde behov for operation. Vi blev desuden ringet op dagen efter vores hunds operation, hvor der blev spurgt ind til om han havde det godt og havde spist, drukket, været på toilettet mv. Det gjorde at vi følte os meget trygge og vil bruge Hjørnegårdens som dyrlæge fremover

Sara

Via Trustpilot

Altid søde

Altid søde, smilende og hjælpsomt personale, altid klar med gode råd og vejledning.

Tina

Via Trustpilot

Enorm kompetente dyrlæge som også tager…

Enorm kompetente dyrlæge som også tager sig tid til ejeren for at forklare og svare på spørgsmål. Jeg har været omkring og brugte flere andre klinikker inden Hjørnegården. Det er en del år siden jeg fandt dem og føler mig virkelig tryg i deres hænder.

A. Paula Krogsgaard

Via Trustpilot

Altid venlige giver sig go tid til…

Altid venlige giver sig go tid til dyrene😀

pia Hansen

Via Trustpilot

Allerbedste behandling: vores kat havde et akut problem

Vores kat havde et akut problem, og dyrlægen gjorde omgående plads til den med meget kort varsel. Ekstraordinær venlig og empatisk behandling af både kat og ejere, og fin orientering om diagnose og behandlingsplan. Oven i købet modtog vi dagen efter behandling en opfølgende telefonopringning med forespørgsel om vores kats velbefindende. Mange stjerner til Hjørnegården Dyreklinik:)

AneMette Ruge

Via Trustpilot

Flotte lokale

Ny flot lokale med masser plads til alle besøgende. Sød dyrelæge og god service. Min kat havde meget tilpas og var helt i ro.

Sonata Brehin

Via Trustpilot

Søde og rare

Super flinke

Amanda A

Via Trustpilot

Super flinke og kompetente

Super flinke og kompetente, vores lille kat var blevet sløj, og ringede derfor for at bestille en tid, de havde desværre ikke tid den fredag ( ringede kl 14.30) men havde så tid lørdag formiddag. så der kom vi til. nårhhh ja, de har lørdags åbent, til samme pris som i hverdagene. så skønt!. tusinde tak for god behandling af lille cheesecake.

Sabrina Lassen

Via Trustpilot

Bedste Dyrlæger og åbningstider!

Altid en god oplevelse at komme her på trods af det sjældent er under de fedeste omstændigheder man skal på besøg. Sødeste og mest lyttende, kompetente dyrlæger der tydeligvis elsker deres job. Fremragende åbningstider og telefonservice hvis man er i tvivl om noget! Kommer her med begge mine katte og går altid herfra med ro i maven og god vejledning.

Maja

Via Trustpilot

Venligt og kompetent personale altid…

Venligt og kompetent personale altid rart at komme der.

Helene Hansen

Via Trustpilot

Super dyreklinik

Super dyreklinik! ekstrem god service, tager virkeligt god hånd om vores dyr og deres ejere. Rimelige priser, kan varmt anbefales!

Kindt Jørgen Wehlast

Via Trustpilot

God professionel oplevelse.

God professionel oplevelse.

Maj

Via Trustpilot

Så klart prof og dygtige og søde…

Så klart prof og dygtige og søde dyrlæger. Og helt klart dedikerede til deres job. Her kommer vi gerne igen.

Sanne Jensen

Via Trustpilot

Virkelig god og empatisk behandling af…

Virkelig professionel og empatisk behandling af mine to søde misser og god og grundig vejledning i, hvordan jeg fortsætter behandlingen hjemme. TUSIND TAK til Marlene – også fra Maude og hr. Boldt 🙂

Pernille

Via Trustpilot

Hurtig og kompetent behandling fra…

Hurtig og kompetent behandling fra første telefon kontakt, – hver gang.

Helene Iversen

Via Trustpilot

Dygtige dyrelæger

I dag har jeg været hos dyrelægen med min hund, som var virkelig dårlig. Det er altid en fantastisk modtagelse, selv om der var meget travlt. Tak for en god behandling.

Karina Jacobsen

Via Trustpilot

Super behandling af vores hund både af…

Super behandling af vores hund både af dyrlæge og personale i receptionen

j.sunne

Via Trustpilot

Venlighed og tryghed mødes man med.

Venlighed og tryghed mødes man med.

Ann Nilsson

Via Trustpilot

Det var et behageligt besøg

Det var et behageligt besøg. Min hund er ikke så glad for vaccinerne, men det var en positiv oplevelse for mig og hunden. Jeg kan varmt anbefale denne klink

Rusne T.

Via Trustpilot

Tak for hurtig

Tak for hurtig, professionel og venlig behandling. Fantastisk med lørdags konsultation! Jeg anbefaler alle der måtte overveje ny dyrlæge at bruge Jer Nicolaj og Emma

Nicolaj Løfquist

Via Trustpilot

God og rolig

God og rolig, og dygtig dyrlæge, vi kommer helt sikker igen 🤗

Henriette

Via Trustpilot

Super søde og empatiske dyrlæger og…

Super søde og empatiske dyrlæger og personale 🤩🤩🤩🤩🤩

Anna Bengtsson

Via Trustpilot

God oplevelse for hundene

God oplevelse for hundene

Uwe Zaak

Via Trustpilot

Tak til Iben

Tak til Iben. Hun er fantastisk og man føler sig tryg😊 Sød og kompetent,både ved vores hund og os. Rigtig fin klinik i har fået. Kan varmt anbefale et besøg

suzette christensen

Via Trustpilot

Medfølende og hjertevarmt sted.

Vi skulle aflive vores lille pus og fik den varmeste, mest hjertelige, forstående behandling. Tak fra mor og søn.

Katrine

Via Trustpilot

Hyggelig klinik

Hyggelig klinik, Super søde og dygtige. Giver sig tid til at lytte, tid til grundig undersøgelser osv. Min bedste anbefaling herfra 🐾

Stine Sønderup

Via Trustpilot

Kompetente

I er kompetente, venlige, søde og dygtige. Og man føler sig tryg og ligeså gør vores kat.

Connie Schlichtkrull

Via Trustpilot

De sødeste dyrlæger.

De sødeste dyrlæger. Altid god betjening til vores dyr, altid tid til at snakke om problemet og altid med et smil 🙂

susanne newgard

Via Trustpilot

Super god og kompetent service🐶🐶

Super god og kompetent service🐶🐶

Mikkel Pheiffer

Via Trustpilot

I får vores varmeste anbefaling

I får vores varmeste anbefaling, vi blev mødt med stor omsorg og professionel vejledning du vi skulle træffe dat svære valg at lade vores gamle kat aflive, der blev taget god tid til os og dyrelægen var super god til at hjælpe os igennem det !

Lars Hesselbech Hansen

Via Trustpilot

Jeg er meget tilfreds med den måde både…

Jeg er meget tilfreds med den måde både kæledyr og ejere bliver mødt på. Vi føler os i trygge hænder og rammer når vores hunde skal undersøges og behandles.

Pernille Ladefoged

Via Trustpilot

Altid i gode hænder

Det er altid professionel behandling, som både dyr og ejere får. Selv når der er travlt, bliver der givet den tid, der er nødvendig for alle. Kan bestemt altid anbefale Hjørnegårdens dyreklinik. Det skal også lige nævnes at det var min der valgte stedet, da han altid har været glad for at komme der.

Lars Rendtorff

Via Trustpilot

Super dygtig dyre læge

Super sød dyre læge. Hun var helt omsorgsfuld og dygtig til hendes job. Tog det stille og roligt og i lidt tempo. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Camilla Christiansen

Via Trustpilot

Nydelig klinik med et imødekommende…

Nydelig klinik med et imødekommende personale, kompetent og professionel behandling, fulgt op af god vejledning.

Søren Enghave Larsen

Via Trustpilot

Altid søde og meget fagligt dygtige…

Altid søde og meget fagligt dygtige medarbejdere samt det største plus er de er der for dyrene så der er plads til akut tid. Og så er der åbent lørdag til normal pris. ❤❤💜 Jeg er altid blevet taget godt imod og jeg har kun været der ved akutte situationer, vil rigtig gerne skifte dyrlæge men vejen er lang når man ikke selv har kørekort . Kan kun give en fantastisk anbefaling til hjørnegården

lene christensen

Via Trustpilot

Super god service

Super god service, der blev fulgt op på min hund efter indgreb samtidig med et kontrol derefter, god dialog inden indgrebet med status om hundens tilstand, har fuld tillid til klinikken, og gode kompetente medarbejdere!!!!!

Olivia Kathrine

Via Trustpilot

Føler altid at min hund bliver…

Føler altid at min hund bliver behandlet med stor indlevelse og grundighed. Der er altid tid til et godt råd og opmuntring 😀

Maj-Britt Stidsen

Via Trustpilot

Professionelle og søde dyrlæger

Professionelle og søde dyrlæger. Synes de tog sig tid til at lytte og svare.

Linda Roth

Via Trustpilot

Vi følte os taget rigtig godt imod af…

Vi følte os taget rigtig godt imod af virkelig sød dyrlæge som gav sig tid til at lytte på hvad vi fortalte. Vi kommer meget gerne igen.

Maria Grubbe

Via Trustpilot

Ren professionalisme

Ren professionalisme

Stine Hoby Frandsen

Via Trustpilot

Sød og dygtig medarbejder

Sød og dygtig medarbejder. Der var dog nogen ventetid hvorfor, I ikke fik 10 denne gang.

Jeanett

Via Trustpilot

Første gang jeg besøger Hjørnegården

Første gang jeg besøger Hjørnegården, men bestemt ikke den sidste. Aldrig har jeg fået en “journal” hvor alt er uddybet på den måde, samt har fået billeder. Super professionelt. Prisen er også meget tilfredsstillende. Har venner i Jylland der fandt på numsen over det ikke kostede mere. Fik renser tænde og fik fjernet en rådden tand på min franske bulldog. Vi ses snart igen. Mvh Mette og Boris

Mette

Via Trustpilot

Fagligt dygtigt personale

Fagligt dygtigt personale og altid glade og imødekomne. Kan absolut anbefales.

Kiehn Jensen

Via Trustpilot

Dejligt venligt personale

Dejligt venligt personale, god service og viden, varm stemning og pæne lokaler.

Katrine

Via Trustpilot

Professionelle, grundige og imødekommende

Professionelle, grundige og imødekommende. Vores hund har desværre haft problemer med begge hans knæ, således at han har skulle opereres hele 2 gange. Vi er begge gange blevet mødt af imødekommende og meget professionelle dyrlæger, samt personale! Vi er blevet grundigt vejledt og vi har klart haft opfattelsen af, at vores kæreste eje har været i de bedste hænder. Hjørnegården får en klar anbefaling herfra og vi benytter den fortsat med stor tilfredshed.

Victoria Bach Sivebaek

Via Trustpilot