Tandpleje og tandrens hund

Behøver en hund tandrens? Akkurat som vi mennesker kan få tandsten, tandkødsbetændelse og paradentose, kan hunde også få tandsygdomme. Hvis du vil holde din hunds tænder sunde og raske, kan du med fordel besøge Hjørnegårdens Dyreklinik. Her tilbyder vi gerne et grundigt tandeftersyn og en tandrens på din hund, og vores søde og dygtige personale står klar til at tage godt imod din hund i behagelige og afslappede rammer.

Tandrens og tandpleje hos hunde

Hunde danner nemt tandsten, som er forkalkede belægninger, der sidder fast på tænderne. Tandsten er et resultat af bakterier og de affaldsprodukter, som bakterierne danner, og da hunde ikke er sarte med, hvad de spiser, vil der som regel være et livligt bakteriemiljø i hundens mund. Almindelige madrester er dog også årsag til bakterier. Derfor er hyppige tandrensninger og tandpleje på din hund et vigtigt grundlag for at undgå, at den danner tandsten.

Tandsten kan føre til rødt, irriteret og betændt tandkød. En tandkødsbetændelse kan udvikle sig til paradentose, som igen kan medføre løse tænder og problemer med at tygge maden. Det kan altså være ganske ubehageligt for din hund at have tandproblemer, og da den ikke selv kan give udtryk for sine smerter og gener, er det bedste, du kan gøre, at sørge for regelmæssige tandeftersyn og tandrens til din hund. Se vores pris på tandrens til hunde.

God tandrens hund pris

Tandrens på hunde i trygge omgivelser

På Hjørnegårdens Dyreklinik bliver du mødt af et erfarent hold af dyrlæger og veterinærsygeplejersker med stor faglig ekspertise. Vores høje faglighed er din garanti for en omhyggelig tandrens og tandpleje på din hund, som sikrer sunde tænder og forbedret livskvalitet.

Selvom fagligheden er i højsædet hos Hjørnegårdens Dyreklinik, vægter vi din hunds velbefindende mindst lige så højt, og vi tilstræber, at din hund skal føle sig tryg, når du tager den med på vores klinikker. Derfor vil en tandrensning på din hund altid foregå under fuld narkose, så den oplever så lidt ubehag og stress som overhovedet muligt. Narkosen giver os desuden mere ro til at udføre vores arbejde mere udførligt og grundigt. Vi vil selvfølgelig altid foretage et sundhedstjek af din hund, inden vi lægger den i narkose, for at undgå eventuelle komplikationer.

tandpleje hund

Kontakt os for tidsbestilling til tandrens og tandpleje hund

Hvis du har spørgsmål til tandeftersyn og tandrens på hunde eller ønsker at bestille tid til et tandeftersyn, er du velkommen til at kontakte Hjørnegårdens Dyreklinik.

Kontakt

KONTAKT OS FOR TIDSBESTILLING TIL TANDEFTERSYN

Hvis du har spørgsmål til tandrens på hunde eller ønsker at bestille tid til et tandeftersyn, er du velkommen til at kontakte Hjørnegårdens Dyreklinik.

Kontakt os 88 77 57 75

VIDEN OM

Valg af hund – find den rette hunderace

Min hund er blevet overfaldet

10 tips til god hundeopdragelse

Hvalpetræning på Amager

Hundetræning

AKTUELT

Se alle
Ferie med dyr
Som dyreejer er der hver dag mange ting, man skal tænke på, og det er ikke anderledes om sommeren, når ferien skal holdes. At holde...
Flåter
Bliver i daglig tale ofte kaldt for ”tæger”, hvilket dog ikke er en korrekt betegnelse, da en tæge ikke suger blod fra dyr eller mennesker....
Lopper
Lopper Både hunde og katte angribes af lopper. Lopper er ikke sæsonbetinget og kan derfor blive en plage lige såvel i vinterperioden som om sommeren....
Narkose – hund og kat
Mange operationer foregår under fuld narkose Ved fuld narkose skal dyret faste de sidste 12 timer optil operationen, men skal selvfølgelig stadig have adgang til...